Konzultanti

 Home / iCFO tim / Konzultanti

Izgradili smo iCFO360 mrežu konzultanata!

Kako bi mogli kvalitetno raditi i zahtjevnije projekte gdje se traži multidisciplinarni pristup rješavanju problema, stvorili smo iCFO360 mrežu certificiranih poslovnih konzultanata koji su spremni voditi složenije projkete. iCFO360 konzultant ima pristup našoj iCFO360 poslovnoj mreži koja dijeli razna iskustva na području izrade dokumentacije za financiranje, investicije, prijavu projekata za razne EU poticaje u Hrvatskoj i Briselu i ostale slične projekte.

 

Ukoliko izaberete iCFO360 konzultana, izabrali se konzultanta za područja koja su vam potrebna na projektu. 


Mreža konzultanata

Znanja i vještine

Upravljanje procesima

Tko su iCFO360 konzultanti?

iCFO360 konzultant radi zajedno sa ostalim certificiranim iCFO360 konzultantima na projektima koji zahtjevaju multidisciplinarni pristup rješavanju problema.

Naši konzultanti mogu kvaliteno i efikasno sudjelovati na jednosatavnim projektima, jednako kao i participirati na zahtjevnim projektima gdje su potrebna znanja iz računovodstva, financija, marketinga, EU pravne stečevine, građevine, arhitekture, strojarstva i ostalih znanosti.

00 Ekonomske znanosti
00 EU poticaji
00 Tehničke znanosti
00 Pravni okvir

Želite biti dio iCFO360 tima?

Naša poslovna mreža iCFO360 konzultanata je dobra onoliko koliko imamo raznovrsnih konzultanata koji mogu doprinijeti boljem funkcioniranju tima.


Ukoliko želite postati dio iCFO360 tima, a posjedujete ekonomska, upravljačka, tehnička ili pravna znanja, te imate iskustva u vođenju projekata, prijavite se u iCFO360 tim.

Osoba koja ima analitički pristup rješavanju problema i pri tom kao glavni alat u svom poslu koristi MS Excel i druge programske alate za financijsko modeliranje poslovnih procesa. Prikazati poslovne procese u financijskom modelu vama je kao izlazak u kino ili odigrati online Battlefield 4 sa ekipom na TS.

Vi ste osoba koja voli slušati sugovornika i razumjeti njegove potrebe. Vi mate sposobnost prezentiranja poslovnih i financijskih pojmova klijentima na jednostavan i razumljiv način. Ujedno imate znanja iz ekonomskih disciplina da razumijete jezik analitičara. Poznajete veliki krug osoba i jako ste zanimljiva osoba.

Vi ste kreativna osoba koja slaže dijelove projekta u cjelinu, vodeći se osnovnoj viziji projekta. Odlučno vladate znanjem u marketingu i poslovnom razvoju MSP. Služite se vizualnim znakovima na ploči i početna prazna stranica u MS Word je za vas novi izazov. Vi ste zadnja karika u projektu koja naš teški rad prezentira u tekstualnom obliku.

Kompentencije

  • Stručnost pojedinaca unutar procesa
  • Koordinacija tima u projektu
  • Analitički pristup rješavanju problema
  • Transparentnost procesa pri izradi dokumentacije
  • Uključivanje klijenta u razvoj projekta
  • Liderstvo u vođenju projekta