Pravila privatnosti

 Home / Virtualni ured / Pravila privatnosti

Dobro došli u naša pravila o privatnosti

- Vaša je privatnost od ključne važnosti za nas.

 

Sedmi plan d.o.o. je vlasnik branda iCFO360.eu i nalazi se na javno dostupnoj stranici: https://icfo360.eu, te Virtualni ured https://ured.icfo360.eu, koja je zatvorena stranica za pružanje usluga pod domeni.  

 

Sedmi plan d.o.o.

Siget 18b, Zagreb

 

Politika tvrtke Sedmi plan d.o.o. je da poštuje vašu privatnost u odnosu na sve informacije koje prikupljamo prilikom korištenja naše web-lokacije. Ova Pravila o privatnosti odnose se na glavnu domenu icfo360.eu i pod domenu ured.icfo.eu (u daljnjem tekstu "mi", "mi", „ured.icfo.eu“ ili "icfo360.eu"). Poštujemo vašu privatnost i obvezujemo se zaštititi osobne podatke koje nam možete pružiti putem web-lokacije. Usvojili smo ovu politiku privatnosti ("Pravila o privatnosti") kako bismo objasnili koje se informacije mogu prikupljati na našoj web-lokaciji, kako koristimo te informacije i pod kojim okolnostima možemo otkriti informacije trećim stranama. Ova pravila o privatnosti odnose se samo na informacije koje prikupljamo putem web-mjesta i ne primjenjuju se na prikupljanje informacija iz drugih izvora.

Ova Pravila o privatnosti, zajedno s Uvjetima i odredbama objavljenim na našoj internetskoj stranici, navode opća pravila i pravila koja reguliraju vaše korištenje naše web stranice i web servisa „virtualni ured“. Ovisno o vašim aktivnostima prilikom posjeta našem web-mjestu, možda ćete se morati složiti s dodatnim uvjetima i odredbama.

 

Posjetitelji web-lokacije

Kao i većina operatora web stranica, Sedmi plan d.o.o. prikuplja podatke koji ne identificiraju osobno onakvu kakvu web-preglednici i poslužitelji obično stavljaju na raspolaganje, kao što su vrsta preglednika, jezične postavke, web-lokacija preporuke te datum i vrijeme svakog zahtjeva posjetitelja. Svrha tvrtke Sedmi plan d.o.o u prikupljanju podataka koji ne identificiraju osobne podatke jest bolje razumjeti kako posjetitelji tvrtke Sedmi plan d.o.o. koriste njegovu web-lokaciju. S vremena na vrijeme, Sedmi plan d.o.o. može objaviti informacije koje ne identificiraju osobno u ukupnom iznosu, npr. objavljivanjem izvješća o trendovima u korištenju svoje web-lokacije.

Sedmi plan d.o.o. također prikuplja potencijalno osobne informacije kao što su Internet Protocol (IP) adrese za prijavljene korisnike i za korisnike koji ostavljaju komentare na http://ured.icfo360.eu virtualnom servisu. Sedmi plan d.o.o. otkriva samo prijavljene IP adrese korisnika i komentatora pod istim okolnostima koje koristi i otkriva osobne identifikacijske informacije kao što je opisano u nastavku.

 

Prikupljanje osobnih informacija

Određeni posjetitelji web stranica tvrtke Sedmi plan d.o.o odlučuju se za interakciju sa Sedmi planom d.o.o. na načine koji zahtijevaju Sedmi plan d.o.o. prikupiti osobne podatke. Količina i vrsta informacija koje Sedmi plan d.o.o. ovisi o prirodi interakcije. Na primjer, tražimo od posjetitelja koji se prijave za blog na http://icfo360.eu da unesu korisničko ime i adresu e-pošte.

 

Sigurnost

Sigurnost vaših osobnih podataka nam je važna, ali zapamtite da nijedan način prijenosa putem Interneta ili način elektroničkog pohranjivanja nije 100% siguran. Iako nastojimo koristiti komercijalno prihvatljive načine zaštite vaših osobnih podataka, ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

 

Oglasi

Oglasi koji se pojavljuju na našoj web-lokaciji korisnicima mogu isporučiti partneri za oglašavanje koji mogu postaviti kolačiće. Ovi kolačići omogućuju poslužitelju oglasa da prepozna vaše računalo svaki put kada vam šalju internetski oglas kako bi prikupili informacije o vama ili drugima koji koriste vaše računalo. Ove informacije omogućuju oglasnim mrežama da, između ostalog, šalju ciljane oglase za koje vjeruju da će vas najviše zanimati. Ova Politika privatnosti pokriva korištenje kolačića od strane Sedmi plana d.o.o. i ne pokriva korištenje kolačića od strane bilo kojeg oglašivača.

 

Linkovi na vanjske stranice

Naša Usluga može sadržavati veze na vanjske web-lokacije koje mi ne koristimo. Ako kliknete vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na web-lokaciju treće strane. Preporučujemo da pregledate Pravila o privatnosti i uvjete i odredbe svake web-lokacije koju posjetite.Nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo nikakvu odgovornost za sadržaj, pravila o privatnosti ili postupke na web-lokacijama, proizvodima ili uslugama trećih strana.

 

Zaštita osobnih podataka

 Sedmi plan d.o.o. otkriva potencijalno osobne informacije i osobne identifikacijske informacije samo onim zaposlenicima, izvođačima i povezanim organizacijama koje (i) trebaju znati te informacije kako bi ih obradile u ime tvrtke Sedmi plan doo ili za pružanje usluga dostupnih u Sedmi planu internetske stranice tvrtke doo, i (ii) koje su pristale da je ne objavljuju drugima. Neki od tih zaposlenika, izvođača i povezanih organizacija mogu biti smješteni izvan vaše zemlje; korištenjem web stranice Sedmi plana d.o.o. pristajete na prijenos takvih informacija na njih. Sedmi plan d.o.o. neće nikome iznajmljivati ​​ili prodavati informacije koje bi mogle osobno identificirati i osobno identificirati. Osim za svoje zaposlenike, izvođače i povezane organizacije, kako je gore opisano, Sedmi plan d.o.o. otkriva potencijalno osobne podatke i osobne podatke samo u odgovoru na sudski poziv, sudski nalog ili drugi vladin zahtjev, ili kada je Sedmi plan d.o.o. u dobroj vjeri vjeruje da je objavljivanje razumno potrebno radi zaštite imovine ili prava Sedmi plana d.o.o., trećih osoba ili javnosti u cjelini.

Ako ste registrirani korisnik usluge Virtualni ured na pod domeni http://ured.icfo360.eu i dostavili svoju adresu e-pošte kroz javni formular ili e-mail aplikaciju, Sedmi plan d.o.o. smatra da želite komunicirati vezano uz uslugu, te vam može vam poslati poruku e-pošte da nastavili komunikaciju o novim uslugama, ili poslati povratne informacije ili ponudu ili vas samo obavijestili o tome što se događa sa Sedmi planom d.o.o. i našim proizvoda.

Naša usluga Virtualni ured prvenstveno služi radi razmjene osobnih i drugih poslovno-ekonomskih podataka u svrhu pružanja konzultantske usluge prema tvrtkama i fizičkim osobama. U skladu s tim izradili smo detaljniji pravilnih o zaštiti osobnih podataka koji se može pogledati na GDPR link.

 Sedmi plan d.o.o. poduzima sve mjere razumno potrebne za zaštitu od neovlaštenog pristupa, korištenja, izmjene ili uništenja potencijalno osobno identificirajući i osobnih podataka.

Zbirna statistika

Sedmi plan d.o.o. može prikupljati statističke podatke o ponašanju posjetitelja na svojoj web-lokaciji. Sedmi plan d.o.o. mogu prikazati te informacije ili ih pružiti drugima. Međutim, Sedmi plan d.o.o. ne otkriva vaše osobne podatke.

 

Kolačići

Da biste obogatili i usavršili svoje online iskustvo, Sedmi plan d.o.o. koristi "kolačiće", slične tehnologije i usluge koje pružaju drugi za prikaz personaliziranog sadržaja, odgovarajuće oglašavanje i spremanje vaših postavki na vašem računalu.

Kolačić je niz informacija koje web-lokacija pohranjuje na računalu posjetitelja, a preglednik posjetitelja nudi web-lokaciji svaki put kada se posjetitelj vrati. Sedmi plan d.o.o. koristi kolačiće za pomoć Sedmi planu d.o.o. identificirati i pratiti posjetitelje, njihovo korištenje http://icfo360.eu i njihove postavke pristupa web-lokacijama.

Kako bi omogućio posjetiteljima http://icfo360.eu i ostalih pod domena da pristanu na korištenje kolačića, Sedmi plan d.o.o. omogućio je programski da posjetitelj, na prvoj stranici domene, sam prihvati ili ne slijedeće korištenje kolačića;

  • Osnovni kolačići- Obvezni ili funkcionalni kolačići odnose se na funkcionalnost naših web-mjesta i omogućuju nam da poboljšamo uslugu koju vam nudimo putem naših web-lokacija, primjerice omogućujući vam da prenosite informacije na svim stranicama naše web-lokacije kako biste izbjegli ponovno unos podataka, ili prepoznavanjem svojih postavki kada se vratite na našu web stranicu.

 

  • Analitički kolačići - Analitički kolačići omogućuju nam da prepoznamo i brojimo broj posjetitelja na našoj web-lokaciji, da vidimo kako se posjetitelji kreću po web-lokaciji kada ga koriste i da bilježe koji su preglednici sadržaja i koji ih zanimaju. To nam pomaže da odredimo koliko često posjećuju se stranice i oglasi te određuje najpopularnija područja naše web-stranice. To nam pomaže da poboljšamo uslugu koju vam nudimo pomažući nam da osiguramo da naši korisnici pronađu informacije koje traže, dajući anonimne demografske podatke trećim stranama kako bi bolje ciljali oglašavanje, te praćenjem uspjeh reklamnih kampanja na našoj web stranici.

 

  • Kolačići za društveni medije - Ti kolačići omogućuju dijeljenje sadržaja web-lokacije s platformama društvenih medija (npr. Facebook, Twitter, Instagram). Mi nemamo kontrolu nad tim kolačićima jer ih postavljaju same platforme društvenih medija.

 

  • Ciljani oglasi kolačići - Kolačići za oglašavanje i ciljanje koriste se za isporuku oglasa koji su relevantniji za vas, ali također mogu ograničiti broj prikaza oglasa i koristiti za prikazivanje učinkovitosti oglasne kampanje praćenjem klikova korisnika. Oni također mogu pružiti sigurnost u transakcijama. Obično ih postavljaju oglašivačke mreže trećih strana s dopuštenjem operatora web-lokacije, ali ih sam operator može postaviti. Mogu zapamtiti da ste posjetili web-lokaciju, a te se informacije mogu dijeliti s drugim organizacijama, uključujući druge oglašivače. Međutim, oni ne mogu odrediti tko ste, jer prikupljeni podaci nikada nisu povezani s vašim profilom.

posjetitelji koji ne žele imati kolačiće postavljene na svoja računala trebaju izabrati da se ne slažu sa prihvaćanjem korištenja, te dalje mogu pristupiti javnom dijelu http://icfo360.eu. Oni posjetitelji koji prihvate korištenje kolačića, uvijek se mogu predomisliti i zabraniti korištenje na prvoj strani domene kroz „Upravitelj kolačića“  

 

Izmjene pravila o privatnosti

Iako je većina promjena vjerojatno manje važna, Sedmi plan d.o.o. može povremeno mijenjati svoju politiku privatnosti i prema vlastitom nahođenju u Sedmi plan d.o.o. Sedmi plan d.o.o. potiče posjetitelje da često pregledavaju ovu stranicu radi izmjena pravila o privatnosti. Vaša daljnja upotreba ove stranice nakon bilo kakve promjene u ovom Pravilniku o privatnosti će predstavljati vaše prihvaćanje takve promjene.